Himura Kenshin
Elmas 3 Üye
Cvp: Tatile giderken kaplumbağayı evde bırakınca neler yapılabilir
Bu ipucu da çok iyi oldu hocam. Yemler 2ye bölünür daha iyi olur dediğiniz gibi. Iyi düşündünüz. bu arada sanırım ilk LİNK verdiğimi alacağım. Garanti olsun. Tatile içim rahat giderim... Zamanlı primini de aldım mı tamamdır. Sadece biri gelir suyuna bakar, kontrol eder. Bittiiiii 3 güne bir baksa yeter. Hem insanları da rahatsız etmemiş olurum.
cem' Alıntı:ben granülün açıklamasını yapacaktım emre hazır yazmış. granüller stick yemlerden ufak olur. bu aletleri balıklara göre tasarlamışlar. dökülme delikleri ayarlı istenilen boyda açılabiliyor. ama reptomin gibi uzun yemler delikte sıkışıp dökülmez. bir de hazne yarısı kadar doldurulmalı. hazne dönerken yemler rahat hareket etmeli. normalden fazla dolu olursa yemler sıkışıp kalır.
bunun kontrolü yapılmalı, gerekirse raffy P dahi ikiye kırılıp konulması gerekebilir.
Bu ipucu da çok iyi oldu hocam. Yemler 2ye bölünür daha iyi olur dediğiniz gibi. Iyi düşündünüz. bu arada sanırım ilk LİNK verdiğimi alacağım. Garanti olsun. Tatile içim rahat giderim... Zamanlı primini de aldım mı tamamdır. Sadece biri gelir suyuna bakar, kontrol eder. Bittiiiii 3 güne bir baksa yeter. Hem insanları da rahatsız etmemiş olurum.