Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Tek beslenen kaplumbağaya öneri

Cvp: Tek beslenen kaplumbağaya öneri

yemledim yine yedi 4 5 parça karides herşey yolunda gidiyor

Karides dışında yem yedi mi? Stick yem denemesi yaptın mı? Birde yedikçe iyi ama kafa hacminin iki katını aşma. Biliyorsun normalde zaten günlük bir kafa hacmi miktar.

stick yemi parçalıyamadı bıraktı. rengi falan attı yemin süngere yapıştı bende bugun süngeri temizlerken oda gitti.. stick ve karidesten başka yemim yok malesef. yumurta falan deniyelim mi

Yok yok yumurta deneme. Hangi yem var karides dışında? Markası ne?

Sadece stick var oda sanyuydu sanirim suan bakamiyorum mobilim :D
Surekli bi kacis plani pesinde ust uste 2 kez ters dusurdu kendini. Bu durumu napacaz :/
Stick yem attim kokladi birakti geldigi yerde antrikotmu yediriyolardi buna yemeye tenezzul bile etmedi yahu

Sanyu kalitesi en düşük yem yerine Raffy P al. Hayvan havada götürür.

Kaçma girişimi sebebiyle düşüp duruyor ise bunu her daim yapacak gerekli önlemleri alırsan bu isteği belki körelir. Ters döndüğünde elleme uzaktan takip et. Her daim başında olmayacaksın öğrensin bıdık

2sindede kendi hallettiydi ellememistim onlemler alinik ama o acisi itibariyle goremiyomu ne ugrasiyo :D
Bu sabah 2 parca karides yedi 3.yu onune attim bakisiyolardi ciktim evden. Suanda metrobusteyim :p

Raffy p zaten içerisindeki kırmızı mineral yemlerde gerektiği için şart. Zaten sırf karidesede alışması iyi değil.
Metrobüsten selamlar :)

ispanyolcadan çıktım evden bildiriyorum :p
geldiğimde sudaydı kuru alanın altında yüzüyodu, sonra motorun orda takıldı biraz üstüne 3 parça karides attım bi hamle yaptı sonra rampaya yaslandı. umarım yer.
şu yemlerin fiyat nedir abi benden masraflı 3cmlik hayvancık ya..

Bu hayvanlar sosyeteden, öyle ucuz yemlerle olmaz. Şaka bir yana şimdi ana yem olarak hızlıca raffy p alman işini görür. İçerisindeki kırmızı yani mineral yemler bitince ek olarak mineral yem vermen gerekecek. Hayvanın beslenme otursun programını yapmalı.
mailto:/urun_detay.aspx?urn=1250&ad=sera-raffy-p-kaplumbaga-yemi-250-ml

keşke babam armatör olsaydı.. :(
emre abi canavar gibi ne zaman yeme saldırıcak iyileştir artık kapluşumu emre abi :( :( :( :(

Olacak olacak inşallah. Hayvana vitamin verdin mi?

demekki vitamin işe yaramış. pazar gününe kadar gün aşırı yem denemeleri yap. yediğini yesin. yarın mı vitamini kesiyorduk.

dün 2 posta vitaminlendi bugun son vitamin günü yarın ve sonraki günler ki hal ve hareketlerine göre hareket edicez.
akvaryuma yemleri atıyım mı o yedikçemi atıyım ? çünkü normal karşılarsınız ki başında bekleyesem beklesem 1 saat bekleyebilirim

Bir aç tane yem atıp uzaklaş. 3 tane at örneğin. 15 dk sonra gelip bakarsın, yemediklerini alırsın. Yemiş ise hazır yemişken 2 tane daha bırakır gidersin.

ara ara yerse verirsin çok sık yemesin. sürekli beklemene gerek yok 3-5 saatte bir atarsın yerse yine verirsin. yem suda beklemesin.

tamamdır attım yemleri gömdü direk bu sefer vitaminide sıktım bakalım neler yaşanacak..
sera yem çözeyim bugun hemde kısmet olursa

O bahsettiğim yemide temin et. Onu yerse süper olacak.

Geri