Evet o şekilde oluyordu şimdi ışıklarını kapattım uyusunlar diyeBaloncuk çıkarma kafası su dışındayken içeri alirkenmi cikariyor
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Evet o şekilde oluyordu şimdi ışıklarını kapattım uyusunlar diyeBaloncuk çıkarma kafası su dışındayken içeri alirkenmi cikariyor
Öyle yapması normalEvet o şekilde oluyordu şimdi ışıklarını kapattım uyusunlar diye
![]()
CK Quant Renkli Ampul Mavi 40w E27 Duy Sefa Elektrik - Fiyatı, Yorumları
CK Quant Renkli Ampul Mavi 40w E27 Duy Sefa Elektrik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Satın aldım 2 adet. Teşekkür ederim. Bu lambanın görevi ısıtmak falan mı yoksa sadece loş ışık için mi ona göre kullanayım ihtiyaç halindeElinizdeki yemler neler?
40Watt mavi ampul alın geceleri kullanabilirsiniz. Bu linkte var.
Lütfen sakin ilerleyin. Hayvan su yuttuğundan dolayı halsiz ve streste olabilir yem yemek istemeyebilir.
Birde iç filtrenin contası dışarı patlamış geçmeli yeri düzgün kapandığından emin olun. Bazen şise kapağı tam oturmaz hafif havada kalır bu da onun gibi gözüküyor.
Elinizdeki yemler nelerdir?Satın aldım 2 adet. Teşekkür ederim.
Filtre tam oturmuş vaziyette, kontrol ettim. O fotoğraftan sonra elyafları azaltıp yeniden takmıştım belki o sıra tam oturtmuş olabilirim ama fotoğrafta dışta duruyor conta evet
Tropical GammarusElinizdeki yemler nelerdir?
Tropical Gammarus
Tropical Stick Yem
Kabarcık olayı gece spontane şekilde filtreyi yukarı kaldırma isteğimle düzelmiş bulunduİç filtre derin suda olduğunda su basıncı baskıladığı için hava kabarcığı vermez. Ucunda şelale boru aparatı takılıyken bu debiyi düşereceği için su kolay çıkış olan hortumdan dışarı akar.
Filtreyi yükseltin. Sudan çıkmayacak şekilde çaprazlama da konumlandırabilirsiniz.
Şu an hayvanın durumu nasıl?
O kadar çok yazı var ki herşey birbirine karışmış.
Anlıyorum ama elimden birşey de gelmiyor. Bir süre baş aşağı da tuttum su yuttuysa atsın diye. Bekliyoruz halaHalsiz hayvan bir anda bayıldı enfeksiyon değil su yutma.
Herhangi bir ilaç kullanmadık tavsiye almadığımız için, araştırdım ama bulamadım hiç. Kimse birşey yazmamış. Hangi ilacı almam gerekiyorsa hemen alayım.Hayvan su yuttu ise nefes alıp verme biraz hırıltı çıkarır. Baş aşağı çevirip parmağınızla hafifçe altbağasına tıklatın. Alanda kendi haline bırakın.
Lambayı sabah 7 akşam 8'e kadar yakın. 21:00'de uyumalı. O aralıkta led bir gece lambası yakın. Hayvan uyku zamanı geldiğini anlasın.
Suyu emsal sıcaklıkta su ile yenileyin.
İlaca devam edin. Önermiştik değil mi?
Birkaç dakika haşlanmış kıyma parçası deneyin.
Tropical stick hangi marka?
Çok teşekkür ederim.Genta yada gentagut göz damlası alın sabah akşam 45 derece açıyla tutup ağzına ikişer damla damlatın. Açmazsa dik tutup 10-15 saniye arayla ikişer damla ruj sürer gibi ağız çevresine sürün bir iki dakika öyle tutun ağız aralığından girsin.
Gammarus değil stick yemin adı nedir?
Aquael yeni nesil motora sahip yeni bir filtre. Ben çin malı sanıyordum Polonya üretimiymiş. Fiyat farkı yok ise bunu tercih edin. Uzun vadede elektrik tasarrufu ile parasını çıkarır.
Videosunu izledim. Şelale boru aparatları ufak boyda bu istenilen uzunlukta takılmasını kolaylaştırıyor. Çiftli kilitleme sistemi var bu da 4 sepetli. Alacağınız akvaryum kapasitesine uygun debiye sahip olmakla birlikte debi ayarlanabiliyor bu da ufak kaplumbağaların savrulmasını önlecek güzel düşünülmüş birşey. Sezsizliği de çok iyi. Fiyat yüksek gibi gözükse de eheim'ın çoğu filtresinden güzel duruyor. Alt seviye ve ucuz olan eheim 2200 modelleri ile aynı fiyatlara denk ki bu onlardan üstün. Ben beğendim bunu alın derim.